Iedereen die graag wil pony- of paardrijden zal zich bij ons direct thuis voelen. Als je een eigen paard of pony hebt kun je deze gerust meenemen, maar ook als je geen eigen paard of pony hebt ben je bij ons van harte welkom. De manege beschikt over diverse pony’s en paarden die voor zowel beginners als gevorderden geschikt zijn.

Onze lessen worden verzorgd door gekwalificeerde en gemotiveerde instructeurs met ruime praktijkervaring die zowel dressuurles als springles geven.
Daarnaast geven wij in samenwerking met de “Stichting ter bevordering Paardrijden Gehandicapten Leeuwarden en omstreken” speciale lessen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Meer informatie hierover kun je lezen op www.spgleeuwarden.nl

Naast de lessen organiseren we ook regelmatig leuke activiteiten zoals onderlinge dressuurwedstrijden, springwedstrijden, een sinterklaasfeest voor de jongsten en een jaarlijkse buitenrit voor jong en oud die wordt afgesloten met een erg gezellige barbecue.

alt

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten? Neem dan even contact op of kom gewoon eens langs, de staldeur staat altijd open.