Steeds meer mensen ontdekken het plezier dat je kunt beleven aan pony- en paardrijden. Jong en oud, jongens en meisjes, mannen en vrouwen, iedereen is het er over eens; als je eenmaal de wereld vanuit het zadel hebt bekeken wil je niet meer anders.

Of je nu een beginnende of gevorderde ruiter of amazone bent, bij Manege Molenruiters kun je terecht voor spring- en dressuurlessen die precies op je niveau zijn afgestemd.

Wij beschikken over pony's en paarden die voor zowel beginners als gevorderden voldoende uitdaging bieden, maar als je een eigen pony of paard hebt kun je die ook gerust meenemen.

Een leskaart is tien weken geldig en geeft recht op tien lessen van elk één uur. In de onderstaande tabel kun je precies zien welke kosten er aan een leskaart verbonden zijn.

  Ponyles Paardenles
Eigen pony/paard € 137,50 € 162,50
Manege pony/paard € 142,50 € 167,50

De lessen worden zes dagen in de week gegeven. Standaard geven wij om-en-om dressuur- en springles. Dit betekent dat je de ene week een uur dressuurles krijgt en de andere week springles. Echter, als je voorkeur uitgaat naar alleen dressuur is dat ook mogelijk. Voor een actueel overzicht van de lesuren, kunt u een kijkje nemen in onze bakbezetting.