Hallo jongens en meisjes,
De zwarte pieten van Sinterklaas komen ook dit jaar weer een bezoekje brengen aan de manege. Kom je ook?

De zwarte pieten van Sinterklaas komen bij ons op visite op zaterdag 24 november en de middag duurt van 14:30 uur tot ongeveer 16:30 uur. Het feest is voor de kinderen tot en met negen jaar die bij ons op de manege op les zitten; broertjes en zusjes kunnen helaas niet meedoen. We gaan knutselen en spelletjes doen, maar vergeet ook je rijkleding en je cap niet.

Opgeven kan tot vrijdag 16 november via de inschrijflijst op het prikbord in de kantine, maar let op: er is slechts plek voor 30 kinderen, dus wacht niet te lang om teleurstellingen te voorkomen. Vraag wel eerst even aan je ouders of je mag komen.

Heb je nog vragen of bijzonderheden? Bel op app dan even met Nynke Papa op telefoonnummer 06-53410377

PS. Met de inschrijving voor dit evenement geeft de deelnemer (of ouder/voogd van de deelnemer) tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens het evenement voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De organisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.