Op zondag 30 juni organiseert de lesserscommissie een buitenrit voor de volwassenen lessers van manege. Dit jaar is gekozen voor Gasselte.
De inschrijving is inmiddels gesloten.

De exacte dagindeling zal later bekend gemaakt worden, maar we zullen 's ochtends rond acht uur (8:00 uur) verzamelen op de manege. Op dat moment kan iedereen het inschrijfgeld betalen en beginnen met wakker worden.

Rond half negen (8:30 uur) vertrekken we per bus naar Gasselte. Eenmaal in Gasselte worden de deelnemers opgedeeld in twee groepen. De ene groep kan ’s ochtends genieten van een buitenrit van twee uur terwijl de andere groep een alternatieve bezigheid voorgeschoteld krijgt.

’s Middags worden de rollen omgedraaid en kan de tweede groep genieten van een buitenrit in de omgeving van Gasselte.

Rond een uur of half vijf ’s middags vertrekken we weer met de bus naar Vrouwenparochie. Voorheen werd daar een geheel verzorgde barbecue gehouden, maar dit jaar is er besloten om, in plaats van de barbecue, hapjes te verzorgen voor de deelnemers.

De genoemde tijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog bijgesteld worden.

LET OP: Het rijden van een buitenrit vereist wel enige ervaring, vaardigheid en stabiliteit. Het rijden in het bos is namelijk niet hetzelfde als het rijden in een manegebak. Overleg bij twijfel met de instructie, veiligheid staat voorop! Opgave is onder voorbehoud, de instructie heeft altijd het laatste woord.

De kosten voor deze geheel verzorgde dag zijn € 50,-

In verband met de reserveringen geldt: inschrijven = betalen!!

Inschrijven kan via het volgende formulier: Inschrijfformulier

Het blijft nog even een verrassing wat de alternatieve bezigheid precies in gaat houden.

Verder is een cap en goed humeur verplicht.

Met de inschrijving voor dit evenement geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens het evenement voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De organisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.