Op zondag 5 februari organiseert de lesserscommissie een groepsdressuurwedstrijd voor alle lessers van Manege Molenruiters.

Zoals als elk jaar is er ook deze keer weer een prijs voor de groep die het leukst, gekst en origineelst is verkleed, dus leef je uit en maak er wat moois van. Denk er alleen wel even aan dat de paarden en pony's er niet teveel van schrikken, dus let op geknerp en gewapper van de kleding. Houdt er daarnaast rekening mee dat de kleding niet in strijd is met de veiligheidsvoorschriften.

Let op:

  • Het inschrijfgeld voor de wedstrijd is €7,50 voor de pony's en €8,- voor de paarden. Dit kun je tijdens de wedstrijddag betalen.
  • Opgeven kan tot vrijdag 27 januari via de instructie bij wie je lest. De instructie zorgt er voor dat de groep als geheel word opgegeven. Mocht er onverwacht voor 27 januari toch iets tussen komen, en je ziet de instructie niet, kan er met de lesserscommissie gecommuniceerd worden.
  • Als je je afmeldt na 18 januari, moet je alsnog het inschrijfgeld betalen. Dit geldt ook als je ten onrechte door anderen in je groep bent opgegeven.

Zodra de startlijst bekend is, zal de startlijst in een map in de kantine op het bureau neergelegd worden en op de website worden geplaatst. Kijk de dag van tevoren nog goed op de site, aangezien er wijzigingen kunnen plaats vinden.

De proeven die tijdens de wedstrijd gereden worden kun je via de onderstaande links downloaden:
Klasse BB1
Klasse BB2
Klasse B
Klasse L
Klasse M
Klasse Z

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Julia Vos op telefoonnummer 06-52465630 of via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De proeven die tijdens de wedstrijd gereden worden kun je via de onderstaande links downloaden:
Klasse BB
Klasse B
Klasse L
Klasse M