Op zondag 26 juni organiseert de lesserscommissie weer een verkleed springwedstrijd voor alle lessers van Manege Molenruiters.

Naast een prijs voor het beste resultaat, is erook een prijs voor de mooiste, gekste, origineelste en/of opvallendste outfit. Dus laat je creativiteit in de vrije loop en maak er wat moois van!

Opgeven kan tot vrijdag 17 juni via de inschrijflijst op het prikbord in de kantine. Vul duidelijk leesbaar je voor- en achternaam in (dit geldt ook voor de volwassenen) zodat de organisatie weet om wie het gaat.

Let op:

  • Als je op een manegepony of -paard meedoet, vul dan altijd een tweede keus in.
  • Afmelden kan tot vrijdag 27 juni (door je naam op de inschrijflijst door te strepen). Als je je afmeldt na 17 juni, moet je alsnog het inschrijfgeld betalen.
  • Het inschrijfgeld voor de wedstrijd is €7,00 voor de pony's en €7,50 voor de paarden. Dit kun je tijdens de wedstrijddag betalen.
  • Er hangt een inschrijflijst voor de pony’s en een inschrijflijst voor de paarden.

Zodra de startlijst bekend is, zal een voorlopige startlijst op het prikbord in de kantine worden opgehangen en op de website worden geplaatst. Definitieve startlijst wordt uiterlijk zaterdag voor de wedstrijd gepubliceerd. Kijk de dag van tevoren nog goed op de site, aangezien er wijzigingen kunnen plaats vinden.

Voor vragen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Met de inschrijving voor dit evenement geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens het evenement voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De organisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.