Op zondag 18 september organiseert de lesserscommissie een buitenrit voor de volwassenen lessers van manege. Dit jaar is gekozen voor Gasselte!

De exacte dagindeling zal later bekend gemaakt worden, maar we zullen 's ochtends rond acht uur (8:15 uur) verzamelen op de manege. Daar kan iedereen zich melden en beginnen met wakker worden.

Dit jaar hebben we besloten om carpoolend met elkaar naar Gasselte te gaan. Eenmaal in Gasselte worden de deelnemers opgedeeld in twee groepen. De ene groep geniet in de ochtend van de twee uur durende buitenrit terwijl de andere groep een andere leuke activiteit doet. In de middag worden de rollen omgedraaid.

Na dat iedereen heeft genoten van de buitenrit en de activiteit vertrekken we samen weer naar de manege. Hier kunnen we na praten over de dag tijdens het genot van een barbecue en een drankje.

LET OP: Het rijden van een buitenrit vereist wel enige ervaring, vaardigheid en stabiliteit. Het rijden in het bos is namelijk niet hetzelfde als het rijden in een manegebak. Overleg bij twijfel met de instructie, veiligheid staat voorop! Opgave is onder voorbehoud, de instructie heeft altijd het laatste woord.

 

De kosten voor deze geheel verzorgde dag, inclusief de barbecue, zijn € 50,-. Het inschrijfgeld moet vooraf worden overgemaakt, meer informatie hierover ontvang je in de bevestigingsmail nadat je de inschrijving hebt afgerond.

Het is ook mogelijk om je alleen aan te melden voor de barbecue (dit geldt ook voor partners), dit kost € 10,-. Hiervoor is een apart aanmeldformulier beschikbaar.

In verband met de reserveringen geldt: inschrijven = betalen!!

Inschrijven voor de buitenrit kan tot 11 september via het volgende formulier: Inschrijfformulier buitenrit

Inschrijven voor alleen de barbecue kan via het volgende formulier: Inschrijfformulier barbecue

 

Voor verdere vragen kan je contact opnemen met Masha Ahmetasevic: 06 - 30 63 61 32

 

Met de inschrijving voor dit evenement geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens het evenement voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De organisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.