Nadat we in februari jullie een aantal vragen hebben gesteld, zijn wij druk bezig geweest om de buitenritten anders vorm te geven. Dus dit jaar doen we het anders, lees daarom eerst goed de informatie door!

Wij hebben besloten om net zoals voorgaande jaren 3 buitenritten te organiseren. De eerste buitenrit dit jaar is een (jong)volwassen buitenrit met een actieve activiteit naar Les Chevaux op 16 Juli. Dan hebben we na de zomervakantie twee buitenritten bij Rijstal de Blinkert; één voor de kinderen (3 september) en één voor de volwassenen (10 september).

Wie?

Leeftijd

Datum

Prijs

Aantal

Waar?

Kinderen

Tot 18 jaar

3 september 2023

€50,-

±60

Rijstal de Blinkert

(Jong)volwassen

Vanaf 14 jaar

16 juli 2023

€60,-

±40

Les Chevaux

Volwassenen

Vanaf 18 jaar

10 september 2023

€50,-

±40

Rijstal de Blinkert

Opgeven kan via de volgende link: https://forms.gle/B436MjVZQJ513PYKA 

!! LET OP: Opgeven kan tot een week voor de specifieke buitenrit !!

 

Buitenrit kinderen Ameland

We vertrekken om ongeveer 8.15 uur vanaf de manege naar de boot die ons naar Ameland brengt. Op Ameland staat een bus klaar die ons naar de pony’s brengt.

Dan gaan we in groepjes lekker over het strand rijden. Ook vinden de pony’s en paarden het lekker om geborsteld en geknuffeld te worden, dus we zullen ons niet vervelen. We gaan natuurlijk ook een patatje eten en we nemen wat te drinken mee. Je mag natuurlijk zelf ook wat eten en drinken meenemen.

Als iedereen heeft gereden en gegeten gaan we met de boot weer terug. De exacte tijd is afhankelijk van de actuele dienstregeling zal van te voren worden gecommuniceerd!

Hopelijk staan de ouders in Holwerd op ons te wachten om ons op te halen!

 

Buitenrit naar Les Chevaux

De exacte dagindeling zal later bekend gemaakt worden, maar we zullen 's ochtends rond acht uur verzamelen op de manege. Daar kan iedereen zich melden en beginnen met wakker worden.

Dit jaar hebben we besloten om te gaan carpoolen met elkaar naar Les Chevaux. Eenmaal daar worden de deelnemers opgedeeld in twee groepen. De ene groep geniet in de ochtend van de twee uur durende buitenrit terwijl de andere groep een andere leuke activiteit doet. In de middag worden de rollen omgedraaid. Verder krijgen we daar in de ochtend een bakje koffie of thee, en in de middag patat en een lekker snack.

Na dat iedereen heeft genoten van de buitenrit en de activiteit vertrekken we samen weer naar de manege.

 

Buitenrit volwassenen Ameland

De exacte dagindeling zal later bekend gemaakt worden, maar we zullen 's ochtends rond acht uur verzamelen op de manege. Daar kan iedereen zich melden en beginnen met wakker worden.

Daarna vertrekken we met elkaar naar de boot in Holwerd. Eenmaal op Ameland wordt de groep in kleinere groepen verdeeld. De groepen zullen zich afwisselen voor de buitenrit over het strand en door het bos. Verder kunnen we terecht op het terras vlakbij de Blinkert voor koffie en gebak.

Nadat iedereen gereden heeft gaan we met z’n allen weer met de boot terug naar Holwerd en vervolgens terug naar de manege.

 

Met de inschrijving voor dit evenement geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens het evenement voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De organisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.