Op zondag 17 december 2023 organiseert de lesserscommissie weer een springwedstrijd voor alle lessers van Manege Molenruiters.

Opgeven kan tot vrijdag 8 december via het online inschrijfformulier. Vul duidelijk leesbaar je voor- en achternaam in (dit geldt ook voor de volwassenen) zodat de organisatie weet om wie het gaat.

Let op:

  • Als je op een manegepony of -paard meedoet, vul dan altijd een tweede keus in.
  • Afmelden kan tot vrijdag 8 december (door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Als je je afmeldt na 8 december, moet je alsnog het inschrijfgeld betalen.
  • Het inschrijfgeld voor de wedstrijd is €8,00 voor de pony's en €8,50 voor de paarden. Dit kun je tijdens de wedstrijddag betalen.
  • Er is een formulier voor de pony’s en een formulier voor de paarden, kijk dus goed op welke lijst je je naam invult.

Online inschrijfformulier pony's

Online inschrijfformulier paarden

 

Zodra de startlijst bekend is, zal een voorlopige lijst op de website worden geplaatst. Definitieve startlijst wordt uiterlijk zaterdag voor de wedstrijd gepubliceerd. Kijk de dag van tevoren nog goed op de site, aangezien er wijzigingen kunnen plaats vinden.

Voor vragen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met de inschrijving voor dit evenement geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens het evenement voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De organisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.